Hodnotit / sdílet na:

Diskuze k mateřské škole - ZŠ a Mateřská škola, Náves Svobody, Olomouc - Holice

Zpět na stránku - ZŠ a Mateřská škola, Náves Svobody, Olomouc - Holice

Vítejte v tématické diskuzi věnované mateřské školce - ZŠ a Mateřská škola, Náves Svobody, Olomouc - Holice.

Veškerý obsah diskuze je volně přístupný, tzn. že pro čtení příspěvků není nutná registrace. Pokud se chcete zapojit do diskuze, musíte se nejprve zaregistrovat. Registrace je zcela ZDARMA.

VLOŽENÍ NOVÉHO PŘÍSPĚVKU:

Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
je žádost rodičů závazná, nebo v této školce to neplatí?
Na požádání paní VEDOUCÍ učitelek, aby se paní učitelka Eva Vichrová chovala k její dceři tak, jako k ostatním dětem a nechovala ji stále na jejím klíně, ji odkázala na dotyčnou učitelku, která soustavně porušuje přání matky? Ta matce dítěte odpověděla, že na půdě mateřské školky si může dělat co chce a také bude dělat, co uzná ona za vhodné ...je to opravdu tak, že když svěříte dítě do tohoto zařízení, že po celou dobu nemáte právo mluvit do věcí, které se Vám nelíbí? Jak je možné, že tato učitelka, paní Eva Vicherová porušuje přání matky a její nadřízená ji v tom podporuje a nechce s tím nic dělat?
Proč holčičku, která již půjde od 1.9.2011 do školy stále chová na klíně a mazlí se s ní? Proč předává dítě příbuzným přímo z jejího klína? Proč si ji nenechá hrát s ostatníma dětmi? Proč nechová ostatní, jen tu jednu? Je vhodné, aby tato učitelka se nevěnovala profesionálně jejímu poslání a dělala věci, které si matka nepřeje? Z jakého titulu? Můžete mě odpovědět?
ttedynka (ID: 19629)   osobní profil (nasemimi.cz)
09.03.2011 14:36:09




Správa uživatelů

Dětský bazar Našemimi