Hodnotit / sdílet na:

Mateřská školka: Soukromá mateřská škola ZDRAVÁ ŠKOLKA, Bastlova, Ostrava - Zábřeh

Diskuze k mateřské škole

Podělte se s ostatními maminkami o svůj názor na kvalitu této školky.
Otevřít diskuzi / přidat nový příspěvek

Přidat fotku

Popis mateřské školy

Lokalita
KrajMoravskoslezský kraj
MěstoOstrava - Jih
Mateřská škola
Název Soukromá mateřská škola ZDRAVÁ ŠKOLKA, Bastlova, Ostrava - Zábřeh
Kontakty
Adresa Bastlova 694/9
700 30 Ostrava - Zábřeh
Telefony/e-maily Mobil: (+420) 773 278 599
E-mail: info@zdravaskolka.cz
Web www.zdravaskolka.cz
Osoby
Popis služeb
Kapacita 15 dětí
Zřizovatel INNOVA Int. s.r.o.
Základní popis Jsme soukromá mateřská škola registrovaná v Rejstříku škol, mateřská škola rodinného typu s nadstandardním vzdělávacím programem se zaměřením na individuální přístup, jazykové vzdělávání a zdravý životní styl.
Rozšířený popis Zdravá školka chce společně s rodiči vychovat generaci dětí, které bude záležet na fyzickém a duševním zdraví člověka, kvalitních mezilidských vztazích a životním prostředí.

- Zdravá školka je jedinou soukromou mateřskou školou registrovanou v Rejstříku škol a školských zařízení. Díky tomu máte jistotu, že je pod neustálým dohledem např. Krajské hygienické stanice, České školní inspekce, Krajského úřadu a dalších institucí. Zaručujeme bezpečné a kvalitní zázemí s opravdovými profesionály.

- Naše provozní doba je 12 hodin. Děti přijímáme od 7:00 hodin a večer vyprovázíme poslední děti až v 19:00 hodin. Nad tento standard se ještě dokážeme přizpůsobit a nabídnout speciální provozní časy nebo např. noční a víkendovou školku. Docházka je navíc velmi flexibilní, děti mohou ráno přijít podle svých zvyků nebo potřeb rodiče a stejně tak odejít domů.

- Zdravá školka je plnohodnotné předškolní zařízení s množstvím nadstandardních prvků a možností. Postupujeme v souladu s vlastní filozofií a koncepcí „Zdravá školka – šťastné dítě“ a samotné vzdělávání je stanoveno schváleným ŠVP – „Putování za Sluníčkem“.

- Již ve standardních službách Zdravé školky je program zahrnující nebývalé množství aktivit spojených s pohybem, výukou anglického jazyka, aktivit spojených se zdravým životním stylem pro podporu dětí žijících v regionu s vysokým stupněm znečištění ovzduší. Pro děti Zdravé školky je k dispozici vlastní logopedická poradna, psychologická poradna, spolupracující lékař Zdravé školky a stále rozšiřujeme nabídku zájmových kroužků.

- Registrovaná kapacita je 15 dětí. Díky tomu garantujeme výjimečný a individuální přístup ke každému dítěti. K jeho vzdělávání jsou vytvořeny individuální plány, které jsou nejen důsledně plněny, ale také kvalitně hodnoceny. Každý rodič má detailní přehled o rozvoji a výsledcích svého dítěte. Důraz je kladen na rodinné prostředí a všestranný rozvoj.

- Spolupracujeme s řadou významných partnerů na regionální i celorepublikové úrovni a neustále hledáme zajímavé a přínosné možnosti jak zlepšit a zkvalitnit prostředí a vzdělávací možnosti pro Vaše děti.

- Jen kvalitní pedagog může poskytnout kvalitní vzdělání. Proto velmi dbáme na výběr každého člena týmu Zdravé školky. Pedagogové každý rok procházejí množstvím školení a neustálým vzdělávacím procesem, díky čemuž se jejich odbornost neustále zvyšuje.

- Každý týden chystáme tematický výlet nebo zajímavou externí aktivitu, 2x měsíčně probíhá ve Zdravé školce canisterapie (kontakt dětí a psů s prokazatelnými pozitivními účinky na dětskou psychiku), nabízíme řadu sportovních aktivit (plavecké kurzy, lyžařské kurzy), s našimi dětmi slavíme narozeniny a neustále rozšiřujeme a zkvalitňujeme nabídku služeb a možností pro děti i rodiče.

NECHTE SVÉ DĚTI VYNIKNOUT - VE ZDRAVÉ ŠKOLCE K TOMU DOSTANOU PROSTOR



Správa uživatelů

Dětský bazar Našemimi